//Mistletoe <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3833413913531254876\x26blogName\x3dSiti+Khadijah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://budakchubbiburuk.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://budakchubbiburuk.blogspot.com/\x26vt\x3d-6499305867677117216', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


Welcome!


Khadijah mohammad.16 years old
refresh view my archives?
Sunday, July 22, 2012 | 6:04 AM | 0 comments
Hi guys, salam ramadhan! Hari yang kedua berpuasa saya still okay dan tak lapar pun. Tak tipu ni, tak tipu. Walaupun demam tapi saya tetap gagah. K.... just have happy day lately ni. Syukur alhamdulilah. Cuma deman itu je potong the stim gegurl days hukhukshuks. Jahat jahat *campakhammer*

I can't believe nextweek trial... Please tumbuk saya untuk saya terjaga dari mimpi yang indah. Nextweek trial pmr, baca buku sehari sejam je. Ayah, maafkan daku. Nevermind, sekurang kurangnya jadual anjal ada lah membantu aku sikit demi sedekit dekat sekolah. Semua berkat nabilla, cikgu aku.... Hm susah nak khabor. Agak agak cikgu dah boleh selimut badan dah dekat rumah. Tak payah susah mengajar kalau satu kelas tak faham. Grr. Lost of idea. Bye ~



© Layout by Navy. Pattern from xxx. Inspiration & some codes from xxx. Image: xxx